Ισχυρή καταιγίδα ξερίζωσε δέντρα στη Λαμία

Ισχυρή καταιγίδα ξερίζωσε δέντρα στη Λαμία

Η Λαμία βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην πόλη. Οι άνεμοι ήταν τόσο ισχυροί που ξερίζωσαν δέντρα σε διάφορες περιοχές, δημιουργώντας προβλήματα στον αστικό ιστό. Παρά τις καταστροφές, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ωστόσο οι κάτοικοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους λόγω των κλειστών δρόμων και των πεσμένων δέντρων. Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και στην Ελασσόνα, όπου η κακοκαιρία έφερε μαζί της και χαλάζι.

Οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν ραγδαία, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και ζημιές σε καλλιέργειες και οχήματα. Οι αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της καταιγίδας και να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα συνεργεία του Δήμου Λαμίας εργάζονται αδιάκοπα για να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στους δρόμους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image