Θεσσαλονίκη: 48χρονος στη φυλακή για αρπαγή 15χρονης από δομή φιλοξενίας

Θεσσαλονίκη: 48χρονος στη φυλακή για αρπαγή 15χρονης από δομή φιλοξενίας

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένας 48χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για την αρπαγή μιας 15χρονης κοπέλας από μια δομή φιλοξενίας. Η νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν υπό την προστασία της δομής, φέρεται να απήχθη από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την οδήγησε στο σπίτι του. Η υπεράσπιση του 48χρονου ισχυρίζεται ότι η ανήλικη έκανε παρέα με την κόρη του και για αυτό το λόγο βρέθηκε στο σπίτι του. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο, καθώς φέρνει στο φως το πρόβλημα της ασφάλειας των ανηλίκων που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η αρπαγή, ενώ η 15χρονη βρίσκεται πλέον υπό την προστασία των αρμόδιων αρχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία κακοπροαίρετη πρόθεση και ότι απλά ήθελε να προσφέρει φιλοξενία λόγω της φιλίας της ανήλικης με την κόρη του. Ωστόσο, οι καταγγελίες για την αρπαγή εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών στις δομές φιλοξενίας.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία ή μάρτυρες που μπορούν να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση και να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image