Νίκαια: Βιασμός και ξυλοδαρμός γυναίκας και ανήλικης κόρης από σύζυγο

Νίκαια: Βιασμός και ξυλοδαρμός γυναίκας και ανήλικης κόρης από σύζυγο

Ο άνδρας γύρισε στο σπίτι από την εργασία του εμφανώς μεθυσμένος και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τη σύζυγό του, καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον άνδρα να επιτίθεται βίαια στη γυναίκα του, επιδιδόμενος σε πράξεις βιασμού. Η κόρη τους, η οποία ήταν παρούσα την ώρα του συμβάντος, προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μητέρα της. Ωστόσο, ο άνδρας, σε κατάσταση ακραίας αναισθησίας, χτύπησε την ανήλικη κόρη του με μπουνιά, προκαλώντας της σωματικές κακώσεις.

Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος μετά από κλήση, και συνέλαβε τον άνδρα. Ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες. Η σύζυγος και τα παιδιά του έλαβαν ιατρική περίθαλψη και βρίσκονται πλέον υπό την προστασία των αρχών. Τα θύματα αναμένεται να υποβάλουν επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και να συνεργαστούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image