Νεκρός 39χρονος μοτοσικλετιστής στο Ρέθυμνο μετά από τροχαίο

Νεκρός 39χρονος μοτοσικλετιστής στο Ρέθυμνο μετά από τροχαίο

Ο άτυχος 39χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει εμπόδιο και βρέθηκε εκτός πορείας. Παρά τις προσπάθειες των περαστικών και των διασωστών, που έφτασαν άμεσα στο σημείο, η κατάσταση του τραυματισμένου άνδρα ήταν κρίσιμη. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο στο Ρέθυμνο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να τον σώσουν.

Δυστυχώς, η σοβαρότητα των τραυμάτων του δεν του επέτρεψε να τα καταφέρει και κατέληξε παρά τις εντατικές ιατρικές προσπάθειες. Το γεγονός προκαλεί θλίψη στους κατοίκους της περιοχής, με τους συντοπίτες του να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος. Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια του ατυχήματος και συνιστούν στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ειδικά σε δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία και εμπόδια. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image