Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Άνδρας δέχθηκε μαχαιριά

Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Άνδρας δέχθηκε μαχαιριά

Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας δέχθηκε μαχαιριά έξω από καφενείο. Το περιστατικό προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία και συγκλόνισε τους περαστικούς που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά τις μεσημβρινές ώρες, όταν μια έντονη λογομαχία ξέσπασε μεταξύ δύο ατόμων. Κατά τη διάρκεια της διαμάχης, ένας εκ των δύο ανδρών έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα, το οποίο αστραπιαία κατάρρευσε στο έδαφος, γεμάτο αίματα.

Ο τραυματίας διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον σταθεροποιήσουν, αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ λαμβάνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Στο σημείο του συμβάντος κατέφθασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι αστυνομικές αρχές παρέμειναν για αρκετή ώρα στην περιοχή, συλλέγοντας στοιχεία και προσπαθώντας να ανασυνθέσουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το επεισόδιο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image