Νεκρός Γερμανός τουρίστας σε παραλία της Κέρκυρας

Νεκρός Γερμανός τουρίστας σε παραλία της Κέρκυρας

Ένας 71χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Κοντογυαλού της Κέρκυρας το μεσημέρι του Σαββάτου 14/09. Ο άτυχος Γερμανός τουρίστας βρέθηκε αναίσθητος από λουόμενους, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον 71χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Οι προσπάθειες των ιατρών να τον επαναφέρουν ήταν δυστυχώς άκαρπες, με τον θάνατό του να επιβεβαιώνεται λίγο αργότερα. Η λιμενική αρχή της περιοχής διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανότητα πνιγμού.

Η αυτοψία που διενεργήθηκε στη σορό θα ρίξει περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου. Οι αρχές δεσμεύτηκαν να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία της Γερμανίας για την ενημέρωση των συγγενών του άτυχου 71χρονου. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τη θλίψη τους για το τραγικό συμβάν, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για επιπλέον μέτρα ασφάλειας στις παραλίες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image