Συμμορία γυναικών λεηλάτησε σούπερ-μάρκετ σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Συμμορία γυναικών λεηλάτησε σούπερ-μάρκετ σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Οκταμελής συμμορία γυναικών είχε «ρημάξει» τα σούπερ μάρκετ της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, έχοντας διαπράξει 19 κλοπές σε διάστημα μόλις δύο μηνών. Οι δράστιδες, ηλικίας από 19 έως 40 ετών, δρούσαν μεθοδικά και με συντονισμό, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην τοπική αγορά. Οι αρχές της Καλαμάτας και της Μεσσήνης κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά από πολλαπλές καταγγελίες για κλοπές σε σούπερ-μάρκετ. Η συμμορία επέλεγε κυρίως μεγάλα καταστήματα και χρησιμοποιούσε διάφορες τεχνικές για να αποσπάσει προϊόντα υψηλής αξίας, όπως τρόφιμα και ηλεκτρονικές συσκευές. Μέσα από έρευνες και καταγραφές βίντεο, οι αστυνομικοί κατάφεραν αρχικά να εντοπίσουν και να συλλάβουν τέσσερα μέλη της συμμορίας, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και τις υπόλοιπες.

Οι γυναίκες αυτές είχαν μεταφέρει τα κλοπιμαία σε διάφορα σημεία της πόλης και προετοίμαζαν τη διάθεσή τους στην αγορά μέσω παράνομων καναλιών. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τις δράστιδες περιλαμβάνουν διακεκριμένες κλοπές, οργάνωση εγκληματικής ομάδας και παραβίαση κανονισμών ασφαλείας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει αν υπάρχουν άλλοι συνεργοί και να εντοπίσει τη συνολική έκταση της δράσης της συμμορίας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image