Σκύλος ναυαγοσώστης έσωσε ηλικιωμένο από πνιγμό στα Καμένα Βούρλα

Σκύλος ναυαγοσώστης έσωσε ηλικιωμένο από πνιγμό στα Καμένα Βούρλα

Σκύλος ναυαγοσώστης έσωσε από πνιγμό ηλικιωμένο άνδρα στα Καμένα Βούρλα και έγινε ο ήρωας της ημέρας. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 82χρονος Νίκος Παπαδόπουλος έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα. Οι παρευρισκόμενοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, αλλά ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Κώστας Γεωργίου, βρισκόταν κοντά και, μαζί με τον σκύλο του, έναν εκπαιδευμένο ναυαγοσώστη, έσπευσαν στη διάσωση. Ο κ. Γεωργίου παρατήρησε τον ηλικιωμένο άνδρα να κινδυνεύει και αμέσως έδωσε την εντολή στον σκύλο του, τον Μπρούνο, να πλησιάσει τον ηλικιωμένο.

Ο σκύλος πλησίασε τον άνδρα, βοηθώντας τον να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού μέχρι να φτάσει ο ιδιοκτήτης του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, με τη βοήθεια του Μπρούνο, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει τον ηλικιωμένο στην ακτή, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image