Πρόεδρος ΟΣΕ: Δεν υπήρξε σύγκρουση στους Αγίους Αναργύρους

Πρόεδρος ΟΣΕ: Δεν υπήρξε σύγκρουση στους Αγίους Αναργύρους

Για το σοβαρό περιστατικό με την παραλίγο σύγκρουση των τρένων κοντά στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων μίλησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, Γιάννος Σερέτης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν υπήρξε κανένα ενδεχόμενο πραγματικής σύγκρουσης και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά από το προσωπικό. Ο Σερέτης, εξήγησε ότι η ανησυχία του κοινού είναι κατανοητή αλλά τόνισε ότι ο ΟΣΕ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των δρομολογίων. Επιπλέον, σχολίασε τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τα Αφίδνες και την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου εκεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συγκεκριμένη περιοχή και ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν όπως προγραμματίστηκε. Το συμβάν στους Αγίους Αναργύρους προκάλεσε αναστάτωση, ωστόσο ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι τα συστήματα ασφαλείας λειτούργησαν εξαιρετικά και δεν υπήρξε κίνδυνος για τους επιβαίνοντες. Επίσης, επεσήμανε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στην ασφάλεια και την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου για την παροχή βέλτιστης εξυπηρέτησης στο κοινό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image