Ισχυροί άνεμοι στο Βόλο προκάλεσαν ζημιές σε σκάφη και καταστήματα

Ισχυροί άνεμοι στο Βόλο προκάλεσαν ζημιές σε σκάφη και καταστήματα

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην Μαγνησία προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα και αναστάτωσαν την περιοχή του Βόλου, με συνέπεια σκάφη να παρασύρονται και να βγαίνουν στη στεριά. Αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση έχει οδηγήσει σε σημαντικές ζημιές τόσο στις μαρίνες όσο και στα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στην παραλία. Οι τοπικές αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς οι ισχυροί άνεμοι συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα. Αρκετά σκάφη παρασύρθηκαν και βγήκαν στη στεριά, προκαλώντας καταστροφές σε άλλες σκαφιαρχίες και εγκαταστάσεις λιμενισμού. Ο ιδιοκτήτης ενός από τα σκάφη, Γιώργος Παπαδόπουλος, δήλωσε: "Είδα το σκάφος μου να μετακινείται βίαια και να βγαίνει στη στεριά. Οι καταστροφές είναι τεράστιες."

Επιπλέον, τα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στην παραλία πλημμύρισαν εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που συνόδευαν τους ανέμους. Ορισμένοι ιδιοκτήτες καταστημάτων, όπως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σώσουν τα εμπορεύματά τους: "Εργαζόμασταν όλη τη νύχτα για να αποτρέψουμε τις ζημιές, αλλά η κακοκαιρία ήταν απρόβλεπτη." Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι σημαντικές και η τοπική κοινότητα προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της. Παράλληλα, οι αρχές προτρέπουν τους πολίτες να παραμένουν ενήμεροι για τις εξελίξεις στον καιρό και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image