Πέθανε ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης

Πέθανε ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης

Την τελευταία του πνοή άφησε στην Κύθνο, ο πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Ο Ιωάννης Διώτης υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της ελληνικής δικαιοσύνης, έχοντας διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην εξιχνίαση της σημαντικής αυτής υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα. Η δράση του στην υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, όπου συνέβαλε καθοριστικά στην εξάρθρωση της, τον καθιέρωσε στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως έναν από τους πιο αφοσιωμένους και αποφασιστικούς λειτουργούς της δικαιοσύνης.

Ο Ιωάννης Διώτης είχε αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή του σε αυτήν την υπόθεση, καταφέρνοντας να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπεύθυνους για τις τραγικές επιθέσεις. Η είδηση του θανάτου του Ιωάννη Διώτη σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του, αλλά και σε όλους όσους εκτιμούσαν το έργο και την προσφορά του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image