Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο μετά από φωτιά

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο μετά από φωτιά

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/09), μια φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους ενοίκους του, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και απειλούσε τη ζωή τους. Οι γείτονες ανέφεραν πως οι φλόγες ξέσπασαν ξαφνικά και γρήγορα ανέβηκαν σε ένταση, καθιστώντας άμεση ανάγκη την εκκένωση του κτιρίου.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έφθασαν γρήγορα επί τόπου και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν προκαλέσει περαιτέρω ζημιές ή θύματα. Η αιτία της πυρκαγιάς βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρχές, αν και αρχικές υποθέσεις κάνουν λόγο για πιθανή ηλεκτρική βλάβη. Οι υγειονομικές αρχές δήλωσαν πως το ζευγάρι υπέστη αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image