Φωταγωγήθηκε η Βουλή με το σύμβολο κατά του παιδικού καρκίνου

Φωταγωγήθηκε η Βουλή με το σύμβολο κατά του παιδικού καρκίνου

Με το σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου σε παιδιά και εφήβους, τη χρυσή κορδέλα, φωταγωγήθηκε η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την ανάγκη στήριξης αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε έναν ευρύτερο κύκλο δράσεων που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παιδικό καρκίνο, ένα ζήτημα που αφορά εκατοντάδες οικογένειες κάθε χρόνο. Η φωταγώγηση της Βουλής αποτελεί ένα ισχυρό σύμβολο και μια υπενθύμιση της σπουδαιότητας της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και της ψυχολογικής και ιατρικής στήριξης των ασθενών.

Η συμμετοχή της Βουλής σε αυτή την εκστρατεία ευαισθητοποίησης αποτελεί ένα μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς τα παιδιά και τους νέους που συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους αγώνα. Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από διάφορους τομείς της κοινωνίας, ενώ οι εντυπωσιακές εικόνες της φωταγωγημένης Βουλής μεταδόθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, ενισχύοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της στήριξης προς τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image