Κλοπές βενζίνης στη Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή οι δράστες

Κλοπές βενζίνης στη Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή οι δράστες

Δύο άνδρες καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς κατηγορήθηκαν για κλοπές βενζίνης από σταθμευμένα οχήματα. Το δικαστήριο έκρινε τους δράστες ένοχους για τη συστηματική αφαίρεση καυσίμων από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε διάφορες περιοχές της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν επ' αυτόφωρο όταν επιχειρούσαν να αποσπάσουν βενζίνη από ένα αμάξι στη συνοικία της Τούμπας. Οι κατηγορούμενοι φέρεται να χρησιμοποίησαν ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαλείο για να εκτελέσουν τις κλοπές τους, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στα οχήματα των θυμάτων τους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν τις πράξεις τους, δικαιολογούμενοι ότι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτή τη λύση λόγω της οικονομικής τους κατάστασης. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν έδειξε επιείκεια και επέβαλε τη μέγιστη ποινή φυλάκισης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image