Ελεύθεροι οι άνδρες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι οι άνδρες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Με απόφαση του εισαγγελέα ελευθερώθηκαν οι άνδρες που κατηγορήθηκαν από έναν 23χρονο για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, αφού ολοκλήρωσαν την απολογία τους. Το 23χρονο θύμα αναμένει την εξέταση από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν σωματικές βλάβες και να ενισχυθεί η καταγγελία του. Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, οι άνδρες πραγματοποίησαν τις πράξεις την περασμένη εβδομάδα. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες κατά την διάρκεια των απολογιών τους και υποστήριξαν ότι υπήρξε συναίνεση.

Η απόφαση για την προσωρινή ελευθέρωσή τους ελήφθη από τον εισαγγελέα, με την προϋπόθεση να περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Η εξέλιξη της υπόθεσης έχει προκαλέσει αντιδράσεις από διάφορες οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των θυμάτων σεξουαλικής βίας. Το 23χρονο θύμα, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αναζητά δικαιοσύνη και ελπίζει ότι η ιατροδικαστική εξέταση θα επιβεβαιώσει την καταγγελία του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image