Παραιτήσεις και ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Παραιτήσεις και ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι καταιγιστικές, καθώς ο Μανώλης Καπνισάκης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή.

Ο έβδομος όροφος των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου βρίσκεται το γραφείο του προέδρου, παραμένει πλέον κλειδωμένος, ενώ ο κωδικός της ηλεκτρονικής κλειδαριάς έχει αλλάξει. Ο Μανώλης Καπνισάκης αποχώρησε από τα γραφεία, έχοντας μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, μετά την υποβολή της παραίτησής του.

Προηγούμενες Παραιτήσεις

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά παραίτηση στελέχους κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά από αυτές του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου, Μπάμπη Παπαδάκη, και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του κόμματος, Ευγενίας Κουντούρη.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο Μπάμπης Παπαδάκης ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την καλή συνεργασία, παρά τις δύσκολες στιγμές λόγω της καθημερινής πίεσης της δουλειάς. Αντίστοιχα, η Ευγενία Κουντούρη, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, τόνισε ότι ο κύκλος της ως διευθύντρια του γραφείου Τύπου είχε κλείσει, εκφράζοντας την ελπίδα για τη συνέχιση του οράματος μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image