Τραυματισμός Μιλουτίνοβ: Υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις

Τραυματισμός Μιλουτίνοβ: Υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ υπέστη διάστρεμμα στον δεξί του αστράγαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής (9/9) προπόνησης του Ολυμπιακού και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Σέρβος σέντερ θα περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, ενώ ο Μουστάφα Φαλ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του δικού του τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι ο Μιλουτίνοβ είχε σπάσει το αριστερό του πόδι την περασμένη σεζόν.

Στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μιλουτίνοβ κατέγραψε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, δείχνοντας θετική εικόνα.

Ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στις 10/9, κεκλεισμένων των θυρών, πριν συμμετάσχει στο τουρνουά στο Ηράκλειο στις 14-15/9 με τις Αρμάνι, Βίρτους και Φενέρμπαχτσε.

Στις 22-23 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την ιταλική Τραπάνι σε δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ στις 28-29 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις με τη συμμετοχή στο Super Cup στη Ρόδο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image