Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη

Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη

Σήμερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία πλέον ορίζεται για τις 21 Μαρτίου 2025. Η απόφαση για την αναβολή αυτή προκάλεσε απογοήτευση και αντιδράσεις στον εξωτερικό χώρο των δικαστηρίων. Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για τρεις βιασμούς, οι οποίοι φέρεται να διαπράχθηκαν την περίοδο 2010-2013. Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως "θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να λάμψει η αλήθεια."

Οι συνήγοροι των κατηγόρων εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την νέα αναβολή, αναφέροντας ότι η δικαστική διαδρομή είναι χρονοβόρα και επιβαρύνει ψυχολογικά τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, εκπροσωπώντας έναν από τους κατήγορους, τόνισε την ανάγκη για ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image