Νίκος Ανδρουλάκης: Μικροδιαχείριση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς όραμα

Νίκος Ανδρουλάκης: Μικροδιαχείριση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς όραμα

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, πραγματοποίησε ομιλία, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για την επικρατούσα κατάσταση στη χώρα. Εν μέσω των θεσμικών δραστηριοτήτων της Έκθεσης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι οι πολίτες ακούνε συνεχώς υποσχέσεις, ενώ τα βασικά προβλήματα παραμένουν άλυτα. Με αιχμηρή κριτική, δήλωσε πως η προσέγγιση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζεται από μικροδιαχείριση, χωρίς έναν ολοκληρωμένο κι εμπνευσμένο όραμα για τη χώρα. Σημείωσε ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν καθημερινά την ακρίβεια, τις αυξημένες τιμές στα βασικά αγαθά και τις δυσκολίες στις πληρωμές των ενοικίων.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι τα πραγματικά ζητήματα, όπως το καθημερινό κόστος ζωής, πρέπει να λυθούν άμεσα και αποτελεσματικά. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει υιοθετήσει τις απαραίτητες πολιτικές για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις αυτές, αφήνοντας τους πολίτες να παλεύουν μόνοι τους. Η απαίτηση του είναι για μια ολοκληρωμένη στρατηγική που να προάγει την ευημερία των πολιτών και να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image