Έλεγχος στην Κορυδαλλό: Βρέθηκαν ναρκωτικά και καλάσνικοφ σε όχημα

Έλεγχος στην Κορυδαλλό: Βρέθηκαν ναρκωτικά και καλάσνικοφ σε όχημα

Στον Κορυδαλλό, η αστυνομία της ΟΠΚΕ σημείωσε σημαντική επιτυχία κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ένα ύποπτο όχημα. Οι αστυνομικοί έβγαλαν... λαβράκι καθώς βρέθηκαν ναρκωτικά και ένα καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο. Η επιχείρηση της Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. ήταν στοχευμένη και κατέληξε σε δύο συλλήψεις. Τα ευρήματα προκάλεσαν αίσθηση καθώς οι αρχές είχαν πληροφορίες για την εμπλοκή του οχήματος σε παράνομες δραστηριότητες. Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητες ναρκωτικών και ένα καλάσνικοφ, αποκαλύπτοντας την επικινδυνότητα των συλληφθέντων ατόμων.

Οι φερόμενοι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής. Οι αρχές έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα ευρήματα, προβάλλοντας τη σημασία της επιτυχούς αστυνομικής επιχείρησης. Η ΟΠΚΕ συνεχίζει τις έρευνές της για να εξακριβώσει αν οι συλληφθέντες συνδέονται με άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image