Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένας άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από άγριο ξυλοδαρμό που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο. Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και έσπευσε στον τόπο του ξυλοδαρμού, όπου βρήκε τον άνδρα σοβαρά τραυματισμένο. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται μέχρι στιγμής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, γεγονός που προσδίδει επιπλέον ανησυχία στους συγγενείς και φίλους του. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει εντατική έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες και τα κίνητρα πίσω από αυτόν τον βίαιο ξυλοδαρμό. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές ή άλλες αντιπαλότητες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image