Καταδικάστηκε ο Ιερέας για τις απειλές κατά της πρεσβυτέρας του στη Θεσσαλονίκη

Καταδικάστηκε ο Ιερέας για τις απειλές κατά της πρεσβυτέρας του στη Θεσσαλονίκη

Την απόφαση να καταδικάσει τον ιερέα για απειλές κατά της πρεσβυτέρας του πήρε το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρει την ιδιότητα του ιερέα, βρέθηκε στο εδώλιο για ενδοοικογενειακή απειλή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος ενοχλήθηκε που η πρεσβυτέρα μαγείρευε αργά τη νύχτα, με αποτέλεσμα να πετάξει τον κιμά στο μπαλκόνι, προκαλώντας έντονη αναστάτωση. Η συμπεριφορά του ιερέα ήταν τέτοια που η σύζυγός του ένιωσε απειλή, οδηγώντας έτσι τη δικαστική αρχή να του επιβάλει ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Η απόφαση του δικαστηρίου βασίστηκε σε μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο ιερέας καταδικάστηκε με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, μία πράξη που καταδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη για προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του τη συναισθηματική και ψυχολογική πίεση που ασκήθηκε στην πρεσβυτέρα, η οποία αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την επιθετική συμπεριφορά του συζύγου της. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού αναδεικνύουν το κοινωνικό φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και την ανάγκη αντιμετώπισής του με σοβαρότητα και ευαισθησία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image