Κρήτη: Μηχανή έπεσε σε στάση λεωφορείου και τραυματίσε παιδιά

Κρήτη: Μηχανή έπεσε σε στάση λεωφορείου και τραυματίσε παιδιά

Στην Κρήτη, μια σοκαριστική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν μια μηχανή έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και προκάλεσε τον τραυματισμό τριών παιδιών. Ο οδηγός της μηχανής, στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα όχημα, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε να συγκρουστεί με την στάση. Τα τρία παιδιά που βρίσκονταν εκεί περίμεναν το λεωφορείο μαζί με τη μητέρα τους. Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους, που βρισκόταν δίπλα τους εκείνη τη στιγμή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο τοπικό νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος, προσπαθώντας να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για το πώς συνέβη η σύγκρουση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής επιχείρησε να κάνει μια επικίνδυνη προσπέραση, που κατέληξε σε αυτή την τραγική κατάληξη. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε σοκ μετά από αυτό το συμβάν και απαιτούν αυστηρότερα μέτρα για την οδική ασφάλεια, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου κυκλοφορούν παιδιά. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image