Συνάντηση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ: Ημερολόγιο, ΔΕΘ, εκλογές στο επίκεντρο

Συνάντηση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ: Ημερολόγιο, ΔΕΘ, εκλογές στο επίκεντρο

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα για να συζητήσει τον οδικό χάρτη και τα επόμενα βήματα του κόμματος. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν το χρονοδιάγραμμα μέχρι την προεδρική εκλογή, οι εκλογές και η προετοιμασία για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Η Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να αναλύσει τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να δείξει έναν σαφή οδικό χάρτη για την επόμενη περίοδο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην προετοιμασία του κόμματος για την προεδρική εκλογή, καθώς και στην πορεία προς τη ΔΕΘ.

Η Πολιτική Γραμματεία θα επιχειρήσει να καταρτίσει ένα χρονοδιάγραμμα που θα περιλαμβάνει τις κύριες δράσεις και εκδηλώσεις, με στόχο να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια εν όψει των εκλογών. Σημαντικό στοιχείο της συνεδρίασης θα είναι η προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για την εμφάνισή του στη ΔΕΘ, όπου το κόμμα θα παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις του. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πώς θα κινηθεί το κόμμα εν όψει των επερχόμενων εκλογών και ποια στρατηγική θα ακολουθήσει στη ΔΕΘ.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image