Κλέφτης άρπαξε μέχρι και ακουστικό βαρηκοΐας από σπίτι ηλικιωμένου

Κλέφτης άρπαξε μέχρι και ακουστικό βαρηκοΐας από σπίτι ηλικιωμένου

Ο νεαρός «μπουκαδόρος» εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς, μετά από μια σειρά τεσσάρων κλοπών.. Ο δράστης δεν αρκέστηκε σε απλά κοσμήματα ή χρήματα, αλλά προχώρησε στο να κλέψει ακόμα και ακουστικό βαρηκοΐας, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης. Ο νεαρός εισέβαλε στο σπίτι και πήρε διάφορα αντικείμενα αξίας, συμπεριλαμβανομένων και του ακουστικού βαρηκοΐας, που ανήκε σε ηλικιωμένο κάτοικο του σπιτιού.

Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει με τα κλοπιμαία πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, και μετά από ανάλυση των στοιχείων που συλλέχθηκαν από τις προηγούμενες κλοπές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. Ο νεαρός τελικά συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αδίστακτη φύση των κλοπών και εκφράζει την ανακούφιση της για την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image