Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε 35χρονο άνδρα

Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε 35χρονο άνδρα

Στο Ηράκλειο οι τελευταίες ώρες ήταν γεμάτες αγωνία για την τοπική κοινωνία καθώς ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου τελικά παραδόθηκε στις αρχές. Η υπόθεση αφορά την μαχαίρωση ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ειδικότερα, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν ο 35χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου. Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων οδήγησε τον τραυματία στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι και τώρα, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Μετά από έντονες πιέσεις και αναζητήσεις, ο ύποπτος αποφάσισε να παραδοθεί αυτοβούλως στις αρχές. Οι λόγοι πίσω από την επίθεση παραμένουν ακόμα άγνωστοι, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το περιστατικό. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του 35χρονου τραυματία. Η κοινότητα του Ηρακλείου παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και περιμένει με ανυπομονησία την αποκατάσταση της υγείας του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image