Βόλος: Ο Μπέος πέταξε ανθοδέσμη στους μαθητές του ΕΠΑΛ κατά τον αγιασμό

Βόλος: Ο Μπέος πέταξε ανθοδέσμη στους μαθητές του ΕΠΑΛ κατά τον αγιασμό

Στο ΕΠΑΛ Αγριάς βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, το γεγονός τράβηξε την προσοχή λόγω μιας ασυνήθιστης στιγμής, κατά την οποία ο δήμαρχος πέταξε μια ανθοδέσμη στους μαθητές. Η κίνηση αυτή του κ. Μπέου, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και συζητήσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα. Κάποιοι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την έκπληξή τους για τον τρόπο με τον οποίο ο δήμαρχος επέλεξε να χαιρετίσει τους μαθητές. Ο ίδιος ο κ. Μπέος, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την πράξη του, εξήγησε ότι πρόθεσή του ήταν να δώσει έναν διαφορετικό και συμβολικό χαρακτήρα στην εκδήλωση, δείχνοντας έτσι την αγάπη και τη στήριξή του προς τη νέα γενιά.

Παρόλο που η κίνηση αυτή προκάλεσε συζητήσεις, η ημέρα συνεχίστηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό και την παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σχολείου. Οι μαθητές και οι καθηγητές ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά και υποδέχτηκαν τις νέες προκλήσεις με αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Η παρουσία του δημάρχου Βόλου στο σχολείο, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της υποστήριξης της τοπικής αυτοδιοίκησης προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς έλαβαν επίσης υποσχέσεις για μελλοντικές βελτιώσεις στις κτιριακές δομές και τις υλικοτεχνικές υποδομές του σχολείου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image