Τραγωδία στη Ρόδο: Τέσσερα κυνηγόσκυλα κάηκαν ζωντανά από φωτιά

Τραγωδία στη Ρόδο: Τέσσερα κυνηγόσκυλα κάηκαν ζωντανά από φωτιά

Σήμερα, μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στη Ρόδο, καθώς τέσσερα κυνηγόσκυλα έχασαν τη ζωή τους σε μια φονική πυρκαγιά. Τα άτυχα ζώα βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε ένα παράπηγμα, το οποίο βρισκόταν μέσα σε έναν περιφραγμένο χώρο της αγροικίας του ιδιοκτήτη τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 4 το απόγευμα και μέσα σε λίγα λεπτά είχε επεκταθεί σε όλη την περιοχή. Παρά τις προσπάθειες πυροσβεστών και κατοίκων να περιορίσουν τη φωτιά, το παράπηγμα όπου βρίσκονταν τα σκυλιά είχε ήδη καταστραφεί από τις φλόγες.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν πρόκειται για ατύχημα ή για σκόπιμη ενέργεια. Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο κύριος Μαρκάτος Δημήτρης, δήλωσε συγκλονισμένος από το συμβάν, αναφέροντας ότι τα σκυλιά ήταν αγαπημένα μέλη της οικογένειάς του και ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image