Καταδίωξη στην Κηφισιά: Σύλληψη μετά από σύγκρουση κλεμμένου οχήματος

Καταδίωξη στην Κηφισιά: Σύλληψη μετά από σύγκρουση κλεμμένου οχήματος

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τις Αχαρνές, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κλεμμένο όχημα μάρκας BMW να κινείται ύποπτα. Οι δράστες, αντιλαμβανόμενοι τη παρουσία της αστυνομίας, προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η πορεία τους ήταν επεισοδιακή. Αρχικά, το όχημα συγκρούστηκε με ένα περιπολικό στην οδό Δεκελείας, προκαλώντας φθορές τόσο στο κλεμμένο όχημα όσο και στο περιπολικό. Παρά την έντονη αντίσταση των δραστών και τις δοκιμές τους να ξεφύγουν, η καταδίωξη κορυφώθηκε στην Κηφισιά. Εκεί, το κλεμμένο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, χάνοντας τον έλεγχο και καταλήγοντας στην αυλή μιας πολυκατοικίας.

Μετά την πρόσκρουση, το όχημα φέρεται να πήρε φωτιά, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας από τους επιβάτες, ενώ οι άλλοι δύο επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί. Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο άνδρες, ενώ έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι πλήρεις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Οι σύλληψεις έγιναν με τη βοήθεια ελικοπτέρου της αστυνομίας και κινητών μονάδων από τις γύρω περιοχές. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαλευκάνει αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ το όχημα έχει ήδη μεταφερθεί για την περαιτέρω εξέταση του.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image