Επίθεση σε αστυνομικό στην Πάτρα: Τον δάγκωσαν και έγιναν πέντε προσαγωγές

Επίθεση σε αστυνομικό στην Πάτρα: Τον δάγκωσαν και έγιναν πέντε προσαγωγές

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ένας 37χρονος αστυνομικός στην Πάτρα, μετά από επίθεση που δέχτηκε από δύο άτομα. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.,τα γεγονότα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας αψιμαχίας, όπου ο αστυνομικός, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του, βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο νεαρά άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους δράστες τον δάγκωσε, προκαλώντας του τραυματισμό. Η Αστυνομία αντέδρασε άμεσα στο περιστατικό, προχωρώντας σε πέντε προσαγωγές για να διερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η επίθεση.

Οι δράστες, οι οποίοι είναι γνωστοί στις αρχές, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για ανακρίσεις. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για κάποιο διάστημα. Το συμβάν αυτό αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και υπογραμμίζει την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν πλήρως τις συνθήκες του περιστατικού και να αποδώσουν τις ποινικές ευθύνες στους εμπλεκόμενους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image