Τσιόδρας: Το μεταναστευτικό θέμα της Ευρώπης δε λύνεται μονομερώς

Τσιόδρας: Το μεταναστευτικό θέμα της Ευρώπης δε λύνεται μονομερώς

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας, υπογράμμισε την ανάγκη για κοινή ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα του μεταναστευτικού, τονίζοντας ότι οι μονομερείς ενέργειες δεν είναι αρκετές. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού πρέπει να αφορά ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μεμονωμένες χώρες. Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι η απάντηση στο μεταναστευτικό δεν μπορεί να είναι το κλείσιμο των εσωτερικών συνόρων, αλλά πρέπει να βασίζεται σε συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι η σημερινή κατάσταση απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση που θα περιλαμβάνει κοινές πολιτικές και στρατηγικές από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η προσέγγιση αυτή είναι σημαντική, καθώς το μεταναστευτικό παραμένει ένα από τα πιο επίμαχα και ζωτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη σήμερα. Ο κ. Τσιόδρας ανέφερε επίσης ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, καθώς και πιο δίκαιη κατανομή των αιτούντων άσυλο μεταξύ των κρατών-μελών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image