Σύλληψη 28χρονου στην Αττική για παράνομες προωθήσεις αλλοδαπών

Σύλληψη 28χρονου στην Αττική για παράνομες προωθήσεις αλλοδαπών

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προχώρησαν, εχθές, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Ο 28χρονος κατηγορείται ότι οργάνωνε παράνομες προωθήσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα, διακινδυνεύοντας τις ζωές των ανθρώπων που ενεπλάκησαν. Στην επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Αττική, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ύστερα από παρακολούθηση και συντονισμένες ενέργειες. Ο συλληφθείς φέρεται να είχε δημιουργήσει ένα οργανωμένο δίκτυο παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, με σκοπό την τοποθέτηση τους σε περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο κατηγορούμενος προμήθευε πλαστά έγγραφα και ήταν υπεύθυνος για τη διακίνηση και τη μεταφορά των αλλοδαπών από τα σύνορα προς διάφορες πόλεις της χώρας. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν σημαντικό αριθμό εγγράφων και ηλεκτρονικών συσκευών που συνδέονται με τις παράνομες δραστηριότητες του 28χρονου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image