Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας σύμφωνα με τη νέα ιατρική ενημέρωση

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας σύμφωνα με τη νέα ιατρική ενημέρωση

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη μετά από 40 ώρες νοσηλείας. Η γνωστή τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας την προηγούμενη Παρασκευή, μετά από έντονα συμπτώματα που παρουσίασε τη στιγμή που τραγουδούσε στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στη θεραπεία, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της απαιτεί στενή παρακολούθηση.

Η οικογένεια της τραγουδίστριας ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειές τους και ζητάει από τα ΜΜΕ και το κοινό να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Φίλοι και συνεργάτες της Μαρινέλλας εκφράζουν την ανησυχία τους και εύχονται ταχεία ανάρρωση. Μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από μηνύματα συμπαράστασης προς την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, η οποία είναι αγαπητή από το κοινό για την πολυετή συμβολή της στη μουσική σκηνή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image