Φωτιά σε φορτηγό στην Ιονία Οδό: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Φωτιά σε φορτηγό στην Ιονία Οδό: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Πυκνοί μαύροι καπνοί υψώθηκαν στον ουρανό καθώς φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό που μετέφερε ζώα στην Ιονία Οδό. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, αποτρέποντας τα χειρότερα. Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 π.μ. κοντά στο 78ο χιλιόμετρο της οδού, κοντά στην έξοδο για Αγρίνιο. Σύμφωνα με τον διοικητή της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Τάσο Παπαδόπουλο, «μέσα σε λίγα λεπτά οι πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο». Οι πυροσβέστες, εξοπλισμένοι με ειδικό εξοπλισμό για την κατάσβεση πυρκαγιών σε οχήματα, κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί στο υπόλοιπο όχημα.

Η φωτιά προκλήθηκε από μηχανική βλάβη στο φορτηγό, το οποίο μετέφερε δώδεκα ζώα. Ευτυχώς, όλοι οι επιβάτες του φορτηγού, συμπεριλαμβανομένων των ζώων, είναι ασφαλείς και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η κυκλοφορία στην Ιονία Οδό διακόπηκε προσωρινά για να επιτραπεί η γρήγορη και ασφαλής επέμβαση της Πυροσβεστικής. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image