Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός οδηγός μηχανής

Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός οδηγός μηχανής

Την ζωή του έχασε ένας άνδρας τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.09.2024) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας βρισκόταν πάνω σε μηχανή όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συνετρίβη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Σε εκείνο το σημείο έσπευσαν άμεσα πληρώματα της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες, όταν οι δρόμοι ήταν σχετικά άδειοι, γεγονός που εμπόδισε την παρεμπόδιση των διασωστικών εργασιών. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να ταυτοποιηθεί το θύμα και να ενημερωθούν οι οικείοι του. Σύμφωνα με μαρτυρίες από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, η ταχύτητα με την οποία κινείτο η μηχανή πιθανόν να έπαιξε καθοριστικό ρόλο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image