Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 23χρονης

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 23χρονης

Η εξαφάνιση της 23χρονης Αρτιόλα Μέσι από τo Χαριλάου έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στη Θεσσαλονίκη. Η Αρτιόλα Μέσι εντοπίστηκε τελευταία φορά στις 11 Σεπτεμβρίου και από τότε δεν υπάρχουν ίχνη της. Οι αρχές έχουν εκδώσει ανακοίνωση και ζητούν από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα. Η οικογένεια της 23χρονης προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει την αγαπημένη της κόρη, και συνεργάζεται στενά με την αστυνομία για την εξεύρεση της.

Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας. Οι φίλοι και οι γείτονες της Αρτιόλα Μέσι προσπαθούν να διαδώσει το μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων για να βοηθήσουν στον εντοπισμό της. Σε περίπτωση που κάποιος έχει δεί την Αρτιόλα ή έχει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις αρχές. Κάθε πληροφορία μπορεί να είναι πολύτιμη για την εξεύρεση της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image