Ο Νίκος Παππάς προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την οικονομική ανισότητα

Ο Νίκος Παππάς προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την οικονομική ανισότητα

Ο Νίκος Παππάς, Προέδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επεσήμανε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι κατατάσσονται τελευταίοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά την αγοραστική δύναμη. Με αφορμή αυτή την παρατήρηση, ο Παππάς κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον προκάλεσε να παρουσιαστεί στη Βουλή για να συζητήσουν το θέμα. Σύμφωνα με τον Παππά, η οικονομική ανισότητα στη χώρα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, επηρεάζοντας αρνητικά τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ).

Η επίδραση της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης έχει επιδεινώσει την κατάσταση, καταδεικνύοντας την ανάγκη για άμεση οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνηση. Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματός του για πιο ισχυρά μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Εκφράζοντας τις ανησυχίες του για την τρέχουσα κατάσταση, ο Παππάς τόνισε την αναγκαιότητα για λήψη άμεσων και ουσιαστικών μέτρων.

Ζητώντας από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να αναλάβει δράση, ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την ανησυχία του για τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που πιθανόν να προκύψουν αν δεν υπάρξουν άμεσα παρεμβάσεις. Αναμένουμε λοιπόν την απάντηση και τις ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την υποστήριξη πολιτών και επιχειρήσεων στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image