Νύφη καθυστέρησε στον Πύργο και ο παπάς αποχώρησε

Νύφη καθυστέρησε στον Πύργο και ο παπάς αποχώρησε

Η αναταραχή που επικράτησε σε έναν γάμο στον Πύργο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση καθώς η νύφη καθυστέρησε σημαντικά, εκνευρίζοντας τον παπά που ανέλαβε την τελετή. Η ένταση ανέβηκε όταν ο παπάς, αγανακτισμένος από την αναμονή, αποφάσισε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον γαμπρό και τους καλεσμένους σε αμηχανία. Οι καλεσμένοι, μαζί με τον γαμπρό, περίμεναν υπομονετικά την άφιξη της νύφης για αρκετά λεπτά. Ωστόσο, η καθυστέρηση δε φαινόταν να τελειώνει και αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του παπά, ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την τελετή κάτω από αυτές τις συνθήκες.

"Δεν θα τελέσω τον γάμο αν συνεχιστεί αυτή η καθυστέρηση," ανέφερε ο παπάς στους παρευρισκόμενους προτού αποχωρήσει. Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή σε εκκλησία του Πύργου, αφήνοντας όλους τους παρόντες μετέωρους και προβληματισμένους. Ο γαμπρός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να εκτονώσει την ένταση, αλλά η κατάσταση παρέμεινε τεταμένη. Η ξαφνική αποχώρηση του παπά δημιούργησε θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, καθώς τέτοια περιστατικά είναι σπάνια και προκαλούν συχνά έντονες αντιδράσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image