Βορίδης: "Αποτελεσματική η ελληνική μεταναστευτική πολιτική"

Βορίδης: "Αποτελεσματική η ελληνική μεταναστευτική πολιτική"

Ο ελληνικός σιδηρόδρομος και η μεταναστευτική πολιτική ήταν τα δύο κεντρικά ζητήματα που απασχόλησαν την πρωινή συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στον RealFM. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μάκης Βορίδης τόνισε την αποτελεσματικότητα της ελληνικής μεταναστευτικής πολιτικής, αναφέροντας ότι η χώρα έχει πετύχει σημαντική μείωση των ροών. Ο Μάκης Βορίδης εξήγησε τις ενέργειες της κυβέρνησης όσον αφορά την αύξηση της ασφάλειας στα σύνορα και την αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών κέντρων.

Υποστήριξε ότι οι πολιτικές αυτές έχουν συμβάλει στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και στη σταθερότητα της εσωτερικής ασφάλειας. Παράλληλα, ο υπουργός αναφέρθηκε και στον ελληνικό σιδηρόδρομο, τονίζοντας την ανάγκη για επενδύσεις και εκσυγχρονισμό του δικτύου. Τόνισε ότι είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στη βελτίωση της υποδομής και των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες, προκειμένου να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στο δημόσιο συγκοινωνιακό σύστημα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image