Απάτη στο Ρέθυμνο: Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων που εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες

Απάτη στο Ρέθυμνο: Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων που εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στο Ρέθυμνο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, κατηγορούμενων για το αδίκημα της απάτης. Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε μετά από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν διάφορες μεθόδους για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά. Οι αρχές εντόπισαν τις δόλιες δραστηριότητες των τριών ατόμων μέσω έρευνας σε τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλες σχετικές πληροφορίες. Η υπόθεση ξεκίνησε να εξετάζεται όταν καταγγέλθηκαν από θύματα που αναγνώρισαν την απάτη και απευθύνθηκαν στις αρχές προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, των οποίων τα ονόματα δεν δημοσιοποιήθηκαν, είχαν αναπτύξει ένα δίκτυο που τους επέτρεπε να προσεγγίζουν τα θύματά τους με πειστικό και πονηρό τρόπο. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές και να αναφέρουν οποιαδήποτε αμφίβολη δραστηριότητα. Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί μία ακόμη υπενθύμιση της ανάγκης προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της αποφυγής συναλλαγών με άγνωστα άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα ή συνεργοί σε αυτή τη απάτη

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image