Νέα υπόθεση "Πελικό": 46χρονος νάρκωνε και κακοποιούσε τη σύζυγό του

Νέα υπόθεση "Πελικό": 46χρονος νάρκωνε και κακοποιούσε τη σύζυγό του

Η Γαλλία βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, καθώς αποκαλύφθηκε και νέα υπόθεση Πελικό που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Ένας 46χρονος άνδρας κατηγορείται ότι νάρκωνε και κακοποιούσε σεξουαλικά τη σύζυγό του. Κατά την έρευνα αποκαλύφθηκαν αποτρόπαια στοιχεία που δύσκολα κατανοεί κανείς. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η σύζυγος του κατηγορουμένου, αφού παρατήρησε ανώμαλες συμπεριφορές και έντονες αμφιβολίες για τις αναμνήσεις της, αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός στις αρχές.

Στην συνέχεια, οι αρχές εντόπισαν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις πράξεις του 46χρονου, επιβεβαιώνοντας τις κατηγορίες για χημική υποταγή και σεξουαλική κακοποίηση. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σε μια περίοδο που η Γαλλία είναι ήδη αναστατωμένη από την δίκη των ομαδικών βιασμών της Ζιζέλ Πελικό

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image