Θάνατος πρώην συνεργάτη Πούτιν: Έπεσε από σκάλες στη Ρωσία

Θάνατος πρώην συνεργάτη Πούτιν: Έπεσε από σκάλες στη Ρωσία

Ένας ακόμη άνθρωπος, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, βρέθηκε νεκρός στη Ρωσία. Ο αποθανών ήταν πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών και φέρεται να έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκάλες. Το συμβάν αυτό, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη διεθνή κοινότητα, φέρνει ξανά στο προσκήνιο ερωτήματα για τη ασφάλεια των πρώην συνεργατών του Πούτιν. Ο άτυχος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί, προστίθεται σε μια αλυσίδα θανάτων που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το ρωσικό καθεστώς. Μαρτυρίες και αναφορές για τέτοιες περιπτώσεις καθιστούν σαφές ότι η Ρωσία παραμένει ένας χώρος γεμάτος προκλήσεις για όσους έχουν φύγει από την επίσημη σφαίρα επιρροής.

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, καθώς και άλλες κρατικές αρχές, δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις όσον αφορά τις συνθήκες του θανάτου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image