Βίκυ Λέανδρος: Το εξώδικο από τον πατέρα της

Βίκυ Λέανδρος: Το εξώδικο από τον πατέρα της

Η Βίκυ Λέανδρος ετοιμάζεται για την τελευταία της περιοδεία, με προγραμματισμένη εμφάνιση στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο πατέρας της, Λέο Λέανδρος, που έχει συνεισφέρει στη δημιουργία πολλών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, της απαγορεύει να τις ερμηνεύσει στη συγκεκριμένη συναυλία.

Το Εξώδικο του Λεό Λέανδρου

Ο Λεό Λέανδρος, ο οποίος είναι πλέον 101 ετών, απέστειλε εξώδικο, απαγορεύοντας τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών που έχει δημιουργήσει ή συνδημιουργήσει στη συναυλία της Βίκυς Λέανδρος στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Δημόσια δήλωση του πατέρα

Ο ίδιος, σε δημόσια δήλωσή του, τονίζει τη συνεισφορά του στη δημιουργία πολλών επιτυχιών της κόρης του, όπως τα "Ich liebe das Leben" και "Dann kamst du/Après toi", το οποίο κέρδισε τον 17ο Διαγωνισμό της Eurovision. Ο Λεό Λέανδρος εκφράζει τη λύπη του για την υποβάθμιση του έργου του και την παράλειψη αναφοράς στο όνομά του στην προώθηση της συναυλίας.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να αναφερθεί το όνομά του μετά την αποστολή του εξωδίκου, ο Λεό Λέανδρος επιμένει στην προσβολή που υπέστη και θεωρεί αναγκαία την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των δικαιωμάτων του και της προσωπικότητάς του. Ευχόμενος καλή επιτυχία στη συναυλία, ζητά να γίνουν σεβαστές οι δηλώσεις του.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image