Φορτηγό πλοίο ναυάγησε στη Βραζιλία - Αγνοούνται πέντε ναυτικοί

Φορτηγό πλοίο ναυάγησε στη Βραζιλία - Αγνοούνται πέντε ναυτικοί

Η τύχη πέντε ναυτικών αγνοείται μετά το ναυάγιο φορτηγού πλοίου στα ανοικτά των ακτών της πολιτείας Περναμπούκο, στη Βραζιλία. Το πλοίο Concordia βυθίστηκε την προηγούμενη νύχτα υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι ομάδες έρευνας και διάσωσης χρησιμοποιούν όλων των ειδών τα μέσα για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους ναυτικούς.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση, ενώ ανησυχία επικρατεί και στις οικογένειες των ναυτικών. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος, αλλά η Ακτοφυλακή της Βραζιλίας διερευνά όλες τις πιθανές παραμέτρους. Το πλοίο Concordia ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας, και ήταν φορτωμένο με εμπορεύματα που προορίζονταν για εξαγωγή. Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες που πιθανόν να έχουν δει κάτι ύποπτο ή σχετικό με το συμβάν να επικοινωνήσουν άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image