Η ιστορία αποτυχιών ασφαλείας της OceanGate αποκαλύπτεται

Η ιστορία αποτυχιών ασφαλείας της OceanGate αποκαλύπτεται

Η μακροχρόνια ιστορία αποτυχιών ασφαλείας της OceanGate αποκαλύπτεται στην ακρόαση για την τραγωδία του υποβρυχίου Titan. Η Αμερικανική Ακτοφυλακή διεξάγει τη Δευτέρα μια πολυαναμενόμενη ακρόαση για την τραγωδία του υποβρυχίου Titan, καθώς συνεχίζει την έρευνά της σχετικά με το περιστατικό που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Στην ακρόαση αναμένεται να παρουσιαστούν στοιχεία που αποκαλύπτουν μια μακροχρόνια ιστορία αποτυχιών ασφαλείας της OceanGate. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η εταιρεία είχε επανειλημμένα παραβλέψει βασικά πρωτόκολλα ασφαλείας και είχε αγνοήσει προειδοποιήσεις από ειδικούς.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι το υποβρύχιο Titan είχε υποστεί τεχνικά προβλήματα σε προηγούμενες αποστολές, τα οποία δεν είχαν διορθωθεί επαρκώς. Σημαντικοί μάρτυρες, όπως πρώην υπάλληλοι της OceanGate, θα καταθέσουν για τις συνθήκες εργασίας και τις πρακτικές της εταιρείας, προσφέροντας μια εικόνα για τις εσωτερικές λειτουργίες που οδήγησαν στην τραγωδία. Η ακρόαση αναμένεται να καταδείξει την έλλειψη επαρκούς εποπτείας και τη μη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image