Αγγλία: Αλαλούμ σε δρομολόγιο τρένου λόγω επίμονου σκίουρου

Αγγλία: Αλαλούμ σε δρομολόγιο τρένου λόγω επίμονου σκίουρου

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε δρομολόγιο τρένου που εκτελούσε τη διαδρομή από το Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας προς το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου. Ένας σκίουρος προκάλεσε αναστάτωση όταν αρνήθηκε να κατέβει από το βαγόνι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το δρομολόγιο και να απαιτηθούν μέτρα για την απομάκρυνσή του από το τρένο. Ο σκίουρος βρέθηκε εντός του τρένου προκαλώντας πραγματικό αλαλούμ στους επιβάτες και το προσωπικό του τρένου.

Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του τρένου να απομακρύνει το ζωηρό πλάσμα, ο σκίουρος παρέμεινε αμετακίνητος, αναγκάζοντας την διοίκηση των σιδηροδρόμων να καθυστερήσει την αναχώρηση. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό από την εταιρεία σιδηροδρόμων επιστρατεύθηκε για να επιλύσει την κατάσταση. Τελικά, μεταφέρθηκε με ασφάλεια εκτός τρένου, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς το Γκάτγουικ, αν και με αρκετή καθυστέρηση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image