Λεία 90.000 ευρώ από 24 διαρρήξεις στην Κορινθία

Λεία 90.000 ευρώ από 24 διαρρήξεις στην Κορινθία

H Αστυνομία κατάφερε σημαντικό πλήγμα σε σπείρα που είχε διαπράξει σειρά διαρρήξεων με μεγάλη λεία στην Κορινθία. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η σπείρα εξαρθρώθηκε και συνελήφθησαν πέντε άνδρες ηλικίας 22 ως 36 χρόνων, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη, ένας 23χρονος και ένας 30χρονος, που έχουν ταυτοποιηθεί. Η δράση της σπείρας ήταν έντονη και συστηματική. Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν συνολικά 24 οικίες και καταστήματα, αποσπώντας τιμαλφή και χρήματα αξίας που υπερβαίνει τα 90.000 ευρώ.

Η αστυνομία ανέφερε ότι εντόπισε μέρος της λείας και κατέσχεσε εργαλεία που χρησιμοποιούσαν στις διαρρήξεις. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από συστηματική παρακολούθηση και συντονισμένη επιχείρηση από τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ειδική μεθοδολογία για τις διαρρήξεις, ενώ η χρονοβόρα διαδικασία της έρευνας αποκάλυψε το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των επιθέσεών τους. Η σύλληψη των υπόλοιπων μελών της σπείρας βρίσκεται σε εξέλιξη με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image