Αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι με τραυματισμένο 61χρονο από συγγενή

Αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι με τραυματισμένο 61χρονο από συγγενή

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Περιστέρι, όταν ένας 61χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο με τραύματα στην ωμοπλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. Ο τραυματισμός συνέβη μετά από επίθεση που δέχθηκε από συγγενικό πρόσωπο. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο και διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του θύματος κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Ο δράστης, που φέρεται να είναι στενός συγγενής του τραυματισμένου 61χρονου, έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το βίαιο αυτό περιστατικό. Γείτονες ανέφεραν ότι δεν είχαν αντιληφθεί προηγούμενα επεισόδια βίας μεταξύ των δύο ατόμων. Η Αστυνομία προσπαθεί να φωτίσει τα κίνητρα πίσω από την αιματηρή επίθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τη συλλογή περισσότερων στοιχείων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image