Ηλεία: Σοκαριστική ανακάλυψη 300 κιλών πυρίτιδας και όπλων

Ηλεία: Σοκαριστική ανακάλυψη 300 κιλών πυρίτιδας και όπλων

Σε μια σοκαριστική ανακάλυψη προχώρησαν οι αρχές στην περιοχή της Ηλείας, καθώς εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα πυρομαχικών και όπλων σε κατοικία 73χρονου άνδρα. Συγκεκριμένα, στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν πάνω από 300 κιλά πυρίτιδας και ποικιλία πολεμικών όπλων. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ανακαλύφθηκαν επτά κυνηγετικά όπλα, 235 κυνηγετικά φυσίγγια και 65 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Η εύρεση αυτού του οπλοστασίου στο σπίτι του 73χρονου έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για να διευκρινιστεί ο σκοπός διατήρησης αυτών των επικίνδυνων υλικών.

Οι αρχές, με τη σύλληψη του 73χρονου, προσπαθούν να κατανοήσουν αν υπάρχουν συνδέσεις με μεγαλύτερα δίκτυα λαθρεμπορίας όπλων ή αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Το γεγονός ότι βρέθηκαν τόσα πολλά όπλα και πυρομαχικά σε ένα μόνο σπίτι δημιουργεί ερωτηματικά και εγείρει ζητήματα ασφαλείας. Οι ενέργειες της αστυνομίας περιλαμβάνουν περαιτέρω έλεγχο της περιοχής για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image