Νεαρή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στην Κρήτη

Νεαρή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στην Κρήτη

Μια τραγική είδηση συγκλόνισε σήμερα την τοπική κοινωνία της Κρήτης. Μια νεαρή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της, ενώ οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί από το προσωπικό του ξενοδοχείου, που βρήκε την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της. Άμεσα, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την νεαρή στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της. Ως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητας της τουρίστριας ούτε η εθνικότητά της.

Οι αρχές επικεντρώνονται στη διενέργεια αυτοψίας και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας. Παρ’ όλα αυτά, η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και λαμβάνονται καταθέσεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου για να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες της κοπέλας. Τονίζεται ότι η τουριστική σεζόν είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη στην Κρήτη, και τέτοιου είδους περιστατικά ταράζουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image